Pysäytä valokuvien avaaminen, kun yhdistät iPhonen, ohjeet

Useat käyttäjät ovat kirjoittaneet meille, että kun he yhdistävät iPhonen tai iPadin tietokoneeseensa, iTunesin Kuvat avautuvat automaattisesti ylitöitä. Tämä voi olla varsin ärsyttävää. useammin kuin ei, tämä ongelma ilmenee, kun päivität tai asennat OS X: n uudelleen Maciin.

Lähde: Apple

Joka tapauksessa tämä on helppo korjata, ja voit estää valokuvien avaamisen muutamalla muutoksella tietokoneellasi. Voit tarkistaa molemmat alla olevat vaiheet varmistaaksesi, että ne auttavat sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

Vaihe - 1 Ensimmäinen näistä vaiheista liittyy iTunes-asetuksiin. Liitä iPhone tai iPad kaapelilla tietokoneeseen. Kun tietokoneesi käynnistää Kuvat automaattisesti yhdistetylle laitteelle, siirry yläosassa olevaan "Tuo" -välilehdelle. Klikkaa sitä. Aivan päävalikon alapuolelta löydät laitteen nimen ja sen jälkeen Avaa Valokuvat tälle laitteelle.Poista valintaruutu tämän vaihtoehdon vierestä.

Tämä varmistaa, että kun liität tämän laitteen seuraavan kerran tietokoneeseen, se ei ärsytä sinua avaamalla Kuvat.

Vaihe - 2 Jos yllä oleva vaihtoehto ei toiminut sinulle, voit käyttää päätelaitteesi Macissa ja poistaa tämän ärsytyksen käytöstä. Etsi Terminal-sovellus Sovellukset-kansiosta ja käynnistä se Macbookissa. kun olet käynnistänyt päätelaitteen, mene eteenpäin ja käytä seuraavaa komentoa. Voit kopioida ja liittää komennon alhaalta komentokehotteeseen ja painaa Enter.

oletusarvot -currentHost write com.apple.ImageCapturedisableHotPlug -bool true

Tämä estää valokuvien avaamisen automaattisesti, kun liität iPhonen tai iPadin tietokoneeseen.

Voit vapaasti jakaa vinkin ja antaa palautetta alla olevissa kommenteissa. Mitkä ovat suosikkivihjeitäsi temppuja, kun on kyse valokuvien käyttämisestä MacBookissa?

Uusimmat viestit