Palauta Trust This Computer -asetuksen palauttaminen iPhonessa tai iPadissa

Laite kysyy, luotatko tähän tietokoneeseen aina, kun liität sen uuteen Maciin tai PC: hen. Jos napautat Luottamus, se jakaa tietoja kyseisen tietokoneen kanssa. Voit nollata iPhonen tai iPadin Luota tähän tietokoneeseen -asetukset milloin tahansa.

Luotetut tietokoneet on hyvä nollata, jos laite luottaa tietokoneisiin julkisessa paikassa tai jos aiot päästä eroon omasta tietokoneestasi. Yritä välttää luottamusta tietokoneisiin kirjastossa, töissä tai koulussa.

Alla on ohjeet iPhonen tai iPadin luotettujen tietokoneiden palauttamiseen.

Miksi iPhone tai iPad tarvitsee minua luottamaan tähän tietokoneeseen?

Sinun ei tarvitse luottaa kaikkiin tietokoneisiin, joita käytät iPhonen, iPadin tai iPod touchin kanssa. Itse asiassa sinun ei luultavasti pitäisi luottaa niihin kaikkiin!

Kun suostut Luottamus tietokoneella, kerrot laitteellesi, että on hyvä siirtää tietoja tietokoneeseen ja tietokoneelta ilman salasanaa.

Luota tähän tietokoneeseen -ilmoitus tulee näkyviin, kun muodostat yhteyden uuteen tietokoneeseen.

Se sopii erinomaisesti musiikin synkronointiin, valokuvien lataamiseen tai varmuuskopion luomiseen Finderin avulla. Mutta jos joku muu on käyttänyt tietokonetta, hän voi nähdä kaiken synkronoidun sisällön ja jopa liittää iPhonen käyttämään tietoja, joita et ole synkronoinut.

Lataa laite lataamalla "Älä luota"

Jos sinun tarvitsee vain ladata laitettasi, napauta Älä luota pitämään tietosi turvassa. IPhone tai iPad latautuu edelleen, vaikka se ei luota tietokoneeseen.

Kun seuraavan kerran muodostat yhteyden kyseiseen tietokoneeseen, iPhone tai iPad antaa sinulle mahdollisuuden luottaa siihen uudelleen.

Kuinka voin nollata luotetut tietokoneet iPhonessa tai iPadissa?

Valitse Palauta sijainti ja yksityisyys -vaihtoehto lopettaaksesi tietokoneiden luottamuksen.

Valitettavasti et voi valita yksittäisiä tietokoneita, jotta et enää luota iPhoneen tai iPadiin. Mutta voit nollata kaikki luotetut tietokoneesi kerralla nollaamalla Sijainti- ja tietosuoja-asetukset.

Kun palautat sijainti- ja tietosuoja-asetukset, se palauttaa myös muut muut asetukset oletusasetuksiinsa.

Tämä sisältää sijaintipalvelumääritykset sekä eri sovelluksille myönnetyn mikrofonin, kameran ja Bluetooth-yhteyden. Jokainen sovellus pyytää sinua pääsemään uudestaan ​​seuraavan kerran, kun käytät sitä.

IPhonen tai iPadin sijainti- ja tietosuoja-asetusten palauttaminen ei saa poistaa mitään sisältöä laitteestasi. Tästä huolimatta suosittelemme, että teet varmuuskopion ensin, vain siinä tapauksessa.

Nollaa sijainti- ja tietosuoja-asetukset:

  1. Mene Asetukset> Yleiset> Nollaa.
  2. Napauta Nollaa sijainti ja yksityisyys.
  3. Anna pyydettäessä laitteen salasana.
  4. Vahvista haluamasi Palauta asetukset.
Napauta Palauta asetukset nollaa luotetut tietokoneesi.

Entä jos en voi nollata Trust This Computer -asetuksia?

Jos iPhonesi tai iPadisi muodostaa edelleen yhteyden tietokoneisiin pyytämättä sinua ensin luottamaan niihin, sinun on ehkä tehtävä äärimmäisempiä asetusten palauttamiseksi.

Joskus näin tapahtuu, kun laitteen käyttöohjelmassa on virhe. Mutta se voi tapahtua myös silloin, kun käytät erityisen vanhaa iOS-versiota.

Korjaa ongelma noudattamalla seuraavia vaiheita.

Vaihe 1. Palauta laitteen verkkoasetukset

Tämä poistaa kaikki iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin tallennetut Wi-Fi-salasanat. Sen pitäisi myös nollata luotetut tietokoneesi asetukset.

  1. Mene Asetukset> Yleiset> Nollaa.
  2. Napauta Nollaa verkkoasetukset.
  3. Anna pyydettäessä laitteen salasana.
  4. Vahvista haluamasi Nollaa verkkoasetukset.
Älä nollaa verkkoasetuksiasi, ellet voi muodostaa yhteyttä uudelleen Wi-Fi-verkkoon.

Vaihe 2. Päivitä iOS: n tai iPadOS: n uusimpaan versioon

Apple julkaisee usein uusia ohjelmistopäivityksiä korjaamaan olemassa olevia ongelmia. Päivitä ohjelmistosi varmistaaksesi, että sinulla on uusimmat korjaustiedostot.

  1. Liitä iPhone, iPad tai iPod touch toimivaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Mene Asetukset> Yleiset> Ohjelmistopäivitys.
  3. Lataa ja asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset laitteellesi.
Päivitä laitteesi uusimpaan ohjelmistoon.

Vaihe 3. Poista kaikki sisältö ja palauta laite

Äärimmäisissä tapauksissa sinun on ehkä poistettava laite kokonaan ja palautettava se varmuuskopiosta. Tämä vaihe palauttaa varmasti luotetut tietokoneet, mutta se voi myös olla melko aikaa vievää.

Tee ensin uusi varmuuskopio iPhonesta, iPadista tai iPod touchista. Noudata sitten seuraavia vaiheita sen poistamiseksi.

  1. Mene Asetukset> Yleiset> Nollaa.
  2. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset.
  3. Valitse Varmuuskopioi ja poista sitten laitteesi.
  4. Anna pyydettäessä salasana ja Apple ID -salasana.
  5. Vahvista haluamasi Poista [laitteesi].
  6. Kun laite on käynnistynyt uudelleen, noudata asennusohjeita palauttaaksesi varmuuskopion.
Varmuuskopioi laite ennen sen tyhjentämistä.

Entä jos iPhone pyytää jatkuvasti luottamaan tähän tietokoneeseen?

Jotkut teistä saattavat kokea päinvastaisen ongelman. Sen sijaan, että huolehdit siitä, että iPhone tai iPad luottaa julkisiin tietokoneisiin, se kiusaa sinua luottamaan samoihin tietokoneisiin aina, kun yrität käyttää niitä.

Kun olet kertonut laitteellesi Luottamus kerran tietokoneessa, sen ei pitäisi kysyä sinulta uudelleen, ellet nollaa asetuksia.

Mutta jos niin jatkuu - tai jos laitteesi ei koskaan suostunut luottamaan tietokoneeseesi ensinnäkin - saatat pystyä korjaamaan sen alla olevien vinkkien avulla.

Nämä vinkit toimivat myös, jos laitteesi kysyy jatkuvasti: "Haluatko sallia tämän tietokoneen käyttää iPhonen tietoja?"

Vaihe 1. Liitä laite aitoon kaapeliin

Edulliset salama-USB-kaapelit eivät toimi kovin hyvin, kun liität laitteen tietokoneeseen. Voit myös kokea ongelmia, jos käyttämäsi kaapeli on vaurioitunut.

Varmista, että käytät virallista Apple MFi salama-USB-kaapelia. Varmista, että se ei ole kulunut, mutkalla tai vahingoittunut millään muulla tavalla.

Varmista, että käyttämäsi lisävarusteet ovat MFi-sertifioituja.

Vaihe 2. Kokeile toista USB-porttia tietokoneellasi

Jos tietokoneen USB-portissa on roskia, se voi estää tiedonsiirron laitteeltasi. Loista taskulamppu siellä ja käytä paineilmaa päästäksesi eroon kaikesta, mikä ei kuulu.

Testaa myös tietokoneesi toinen USB-portti. Jos tämä toimii, ensimmäinen kokeilemasi portti voi vahingoittua.

Testaa tietokoneesi toinen USB-portti.

Vaihe 3. Käytä Terminal-komentoa ohittaaksesi luottamuskehotteet

Jos mikään muu ei toimi, voit poistaa sen käytöstä Luota tähän tietokoneeseen kehote kokonaan Macille. En suosittele tätä, koska se vähentää tietojesi turvallisuutta, mutta voit kokeilla sitä, jos mikään muu ei toimi.

Ole varovainen, kun syötät verkossa olevia terminaalikomentoja. Jos kirjoitat väärin komennon - tai kirjoitat väärän komennon oikein -, se voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa käyttöjärjestelmällesi.

Ennen kuin jatkat, tee varmuuskopio Macista ja iPhonesta, iPadista tai iPod touchista. Jatka sitten omalla vastuullasi.

Poista Luota tähän tietokoneeseen -kehote käytöstä näillä komennoilla:

  1. Avaa Terminal Macissa.
  2. Poista Luota tähän tietokoneeseen -kehote käytöstä kirjoittamalla seuraava komento:

    sudo killall -STOP -c usbd

  3. Kirjoita Mac-järjestelmänvalvojan salasana ja paina Tulla sisään.
  4. Ota Luota tähän tietokoneeseen -kehotteet uudelleen käyttöön kirjoittamalla:

    sudo killall -CONT -c usbd

  5. Kirjoita Mac-järjestelmänvalvojan salasana ja paina Tulla sisään.
Ota terminaali käyttöön luottamuspyynnöt uudelleen, kun olet valmis.

Varmista, että osaat synkronoida laitteita Catalinan kanssa

Kun olet palauttanut Luota tähän tietokoneeseen -asetukset iPhonessa tai iPadissa, sinun on tehtävä Luottamus tietokoneeseen ennen kuin voit synkronoida tai varmuuskopioida uudelleen.

Koska Apple lopetti iTunesin käytön, sinun on käytettävä Finderia laitteidesi synkronointiin ja varmuuskopiointiin. Kerro meille, miten pääset kommentteihin!

Uusimmat viestit