Poistaako iPhonesi jatkuvasti sovellusten asennuksia? Automaattisen latauksen lopettaminen

Jos olet uusi iOS 11 -käyttäjä, olet ehkä huomannut, että jotkin sovellukset "poistetaan" satunnaisesti tai jopa sovellukset poistavat itsensä. Se voi olla turhauttavaa, kun sinun on asennettava sovelluksesi jatkuvasti uudelleen. Mutta voit olla varma, että iOS toimii todella aiotulla tavalla.

Se on ominaisuus, ei vika. Itse asiassa sovelluksiasi ei oikeastaan ​​"poisteta" - niitä puretaan. Ominaisuus on nimeltään Poista käyttämättömät sovellukset, ja se voidaan sammuttaa (tai käynnistää uudelleen) todella helposti.

Mikä tämä asetus on?

Pohjimmiltaan Offload Unused Apps on ominaisuus, joka otettiin käyttöön iOS 11: ssä helppona tapana käyttäjille tallentaa ja optimoida tallennustilaa.

Ominaisuus “purkaa” automaattisesti sovellukset, joita et käytä tai joita käytetään vain hyvin harvoin, kun tallennustila on vähissä. Nämä sovellukset pysyvät aloitusnäytöllä, mutta kuvakkeet näkyvät harmaina ja niiden vieressä on pieni pilvilogo.

Toisin kuin yksinkertaisesti sovelluksen poistaminen, sovellusten purkaminen tallentaa sovelluksen asiakirjat ja sovellustiedot paikallisesti laitteellesi.

Ennen iOS 11: tä ainoa tapa säästää tallennustilaa oli poistaa sovellus (joka myös poistaa sovelluksen asiakirjat ja tiedot).

Toisin sanoen voit tallentaa tallennustilaa menettämättä mitään sovellustietoja. Kun asennat ladatun sovelluksen uudelleen, tiedot palautetaan automaattisesti.

Pohjimmiltaan ikään kuin et olisi koskaan poistanut sovellusta.

Poistosovellusten (ja muiden vaihtoehtojen) poistaminen käytöstä

Vaikka se on ominaisuus, joidenkin Apple-tukifoorumien viestien perusteella jotkut käyttäjät haluavat sen mieluummin pois päältä.

Poista käyttämättömät sovellukset on oletusarvoisesti käytössä. Vaihtoehtoisesti käyttäjät saattavat olla käynnistäneet sen vahingossa tai yksinkertaisesti testanneet sen ja päättäneet, että he eivät pitäneet siitä.

Riippumatta tapauksesta, ominaisuus voidaan poistaa käytöstä seuraavasti.

merkintä: Ominaisuuteen on oikeastaan ​​kaksi tapaa. Sekä iPhonen tallennustila että iTunes- ja App Store -asetukset vaihtavat. Ainoa tapa poistaa ominaisuus on kuitenkin iTunes & App Storessa.

  • Avaa asetukset sovellus
  • Näpäytä iTunes ja App Store
  • Sinun pitäisi nähdä a Poista vieressä olevat käyttämättömät sovellukset vaihda
  • Jos kytkin on vihreä, se on käytössä. Napauta sitä poistaa sen käytöstä

Jos päätät koskaan, että haluat ominaisuuden takaisin käyttöön, noudata vain yllä olevia ohjeita ja napauta Poista käytöstä käyttämättömät sovellukset ottaaksesi sen käyttöön.

Kuinka ladata sovelluksia erikseen iPhonelle

Haluat ehkä vaihtoehdon ladata sovelluksia poistamisen sijaan, mutta et halua iOS: n tekevän niin automaattisesti.

Onneksi voit silti ladata sovelluksia erikseen, vaikka automaattinen asetus ei olisikaan käytössä. Näin.

  • Avata asetukset
  • Näpäytä Kenraali
  • Näpäytä iPhone-tallennustila
  • Napauta sovellusta, jonka haluat ladata
  • Seuraavassa valikossa sinun pitäisi nähdä vaihtoehto Lataa sovellus. Napauta sitä
  • Näpäytä Lataa sovellus vielä kerran vahvistaaksesi

Kuten automaattisissa asetuksissa, sovellusten erillinen lataaminen tallentaa sovelluksen asiakirjat ja tiedot laitteellesi. Tällä tavalla, kun päätät asentaa sovelluksen uudelleen, se palauttaa tiedot saumattomasti.

Kuinka ladata uudelleen ladatut sovellukset

Tämän ominaisuuden poistaminen käytöstä tietysti asentaa sovelluksesi uudelleen ja estää niiden automaattisen purkamisen tulevaisuudessa.

Jos haluat jatkaa ominaisuuden käyttöä, mutta tarvitset pääsyn yksittäiseen ladattuun sovellukseen, voit mennä Asetukset -> Yleiset -> iPhone-tallennustila. Napauta sovellusta ja napauta sitten Asenna sovellus uudelleen.

Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti napauta sen kuvaketta asentaaksesi sen uudelleen

Muut ongelmat

Toisaalta käytöstä poistettujen sovellusten lataamisessa voi olla joitain ongelmia.

Jotkut käyttäjät ilmoittavat, että heidän sovellustietojaan todella poistetaan, kun sovellus puretaan. Emme voi vahvistaa itsenäisesti kaikkia tapauksia, mutta ei varmasti ole, kuinka purkamisen pitäisi toimia.

Se voi olla vika tietyssä iOS 11+ -tapahtumassa tai ongelma yksittäisessä sovelluksessa. Onneksi sovellustietojen menetys, kun sovelluksia puretaanei näyttävät olevan laajalle levinneitä. Toisin sanoen, se voi hyvinkin olla vain yksittäinen tai satunnainen tapaus.

Toisessa huomautuksessa, jos iPhone on itse asiassa poistamalla sovelluksia todellisuudessa, luurissasi on todennäköisesti toinen vika tai ongelma. Suosittelemme kokeilemaan kovaa uudelleenkäynnistystä, varmuuskopioimalla ja palauttamalla iPhonen tehdasasetukset tai ottamalla yhteyttä suoraan Applen tukeen.

Uusimmat viestit