Voinko poistaa iCloud-tilin?

K: Kuinka voin poistaa iCloud-tilin kokonaan?

V: Kun luot iCloud-tilin, tätä tiliä ei voi poistaa tai yhdistää toiseen iCloud-tiliin. Voit hylätä tämän tilin. Voit poistaa tilin tiedot, mutta tili säilyy. Kun siirryt Asetukset> iCloudiin, näet punaisen Poista tili -painikkeen. Tämä vaihtoehto poistaa iCloud-tilin vain iPhonesta / iPadista / iPodista. Tämä tarkoittaa, että iCloud ei enää varmuuskopioi iOS-tietojasi.

Liittyvät:

  • Voinko poistaa Apple ID: n?
  • ICloud-varmuuskopioiden poistaminen

Uusimmat viestit