Miksi valokuvia ei voi poistaa iPadistani

Normaalisti valokuvan poistaminen on erittäin helppoa. Napsauta yhden valokuvan tilassa oikeassa yläkulmassa olevaa roskakorikuvaketta.

Mutta katso alla olevaa kuvaa joulukuusta. Tässä valokuvassa ei ole roskakorikuvaketta. Sen poistamiseen ei myöskään ole vaihtoehtoja.

Mennään gallerianäkymään napsauttamalla näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Kaikki kuvat -painiketta (katso yllä oleva kuva). Napsauta sitten gallerianäkymässä "Toiminnot" -kuvaketta (katso alla) valitaksesi poistettavia valokuvia.

Katsotaan nyt, voimmeko valita poistettavan kuvan. Alla olevasta kuvakaappauksesta näet, että olemme valinneet kolme poistettavaa kuvaa (kuten sininen valintamerkki osoittaa). Ja itse asiassa, kuvateksti näyttää "3 valokuvaa valittu".

Katso kuitenkin ”Poista” -painiketta. Sen sulkeissa on numero 2, mikä osoittaa, että vain kaksi kolmesta valokuvasta voidaan poistaa. Jälleen valokuvaa joulukuusta ei voida poistaa.

Miksi jotkut kuvat voidaan poistaa ja toiset eivät?

Napsautetaan Poista-painiketta nähdäksesi, mitä tapahtuu.

Saamme viestin, jonka mukaan "Vain iPadiin suoraan tuotuja tuotteita voidaan poistaa." Joten valokuvassa ei ole mitään vikaa, eikä iPadissa ole mitään vikaa.

Valokuvaa joulukuusta ei voida poistaa, koska valokuva synkronoitiin iTunesin avulla. Muut poistettavat valokuvat otettiin suoraan iPadin kamerasta.

Mutta emme halua valokuvaa iPadiin. Kuinka voimme päästä eroon siitä? Meidän on käytettävä iTunesia sen synkronoimiseksi.

1. Liitä iPad tietokoneeseen mukana toimitetulla kaapelilla.

2. iTunesin pitäisi käynnistyä tietokoneellasi. Jos ei, sinun on asennettava iTunes ja käynnistettävä se.

3. iTunesissa sinun pitäisi pystyä valitsemaan iPad-laitteesi. Valitse se.

4. Siirry sitten iPad-laitteesi ”Kuvat” -luokkaan.

5. Poista valinta "Synkronoi valokuvat" -valintaruudusta (kuten yllä on esitetty).

6. Kun poistat valintaruudun valinnan, iTunes-valintaikkuna tulee esiin sanomalla: "iTunes ei enää synkronoi valokuvia iPadiin. Haluatko iTunesin poistavan iPadiin aiemmin kopioidut valokuvat?

7. Napsauta painiketta "Poista kuvat".

8. Tämä ei tule voimaan ennen kuin napsautat iTunes-näytön alareunassa olevaa Käytä-painiketta. Muista siis napsauttaa "Käytä" -painiketta.

9. Kun olet napsauttanut Käytä-painiketta ja antanut iPadin synkronoida. Sinun ei pitäisi enää nähdä kuvaa iPad-valokuvagalleriassasi.

Uusimmat viestit