Hallinnoi Apple Pay -tilauksia, ohjeita

Ei ole epäilystäkään siitä, että Apple Pay on uskomaton ominaisuus, joka helpottaa verkkomaksuja. Apple Payn kaltaisten ratkaisujen käytössä on kuitenkin noudatettava tiettyä varovaisuutta. Ihannetapauksessa käyttäjän on tiedettävä tarkka aika ja syy, miksi hänen luottokorttiaan veloitetaan säännöllisesti kuukausittain.

Jotkut käyttäjät ovat valittaneet, että toistuvia maksuja on vaikea seurata Apple Paylla. Tämän ongelman ratkaisemiseksi olemme päättäneet luoda viestin, joka käsittelee kaikkea Apple Payta ja online-tilauksia ... yleensä. Hyvä uutinen on, että suurinta osaa tilauksista hallinnoidaan samassa paikassa Applen verkkosivustolla.

Aluksi selvitetään, mitkä tilaukset uusitaan automaattisesti…

1- Tietyt jäsenyydet, kuten Apple Music

2- Sanoma- tai aikakauslehtitilaukset

3- Jäsenyys palveluissa, kuten Netflix, Hulu, Pandora, Spotify, HBO NOW ja paljon muuta ...

Jopa tilausten ja jäsenyyden automaattisen uusimisen yhteydessä on pakollista, että vaaditaan myymäläluotto ja voimassa oleva maksutapa.

Siirrytään nyt automaattisen uusimisen poistamiseen käytöstä

Huomaa: Muista, että automaattisen uusimisen välttämiseksi sinun on kytkettävä se pois päältä vähintään 8 tuntia ennen tilauksen uusimista.

Sammuta automaattinen uusiminen iPhonessa

  1. Napauta Asetukset

    2. Selaa alaspäin ja valitse ”iTunes Store”

    3. Napauta nyt käytössä olevaa Apple ID: tä ja sitten "Näytä Apple ID" - Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään täällä ...

    4. Napsauta "Hallitse" oikeus tilaukseen.

Jos sinua veloitetaan jostakin, jota ei ole lueteltu iTunesissa, varmista ensin, että käytössä oleva Apple ID on oikea. On myös mahdollista, että olet tilannut palveluntarjoajan suoraan ilman yhteyttä iTunesiin. Jos näin on, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi (kuten sovelluskehittäjä tai sisällön julkaisija jne.).

  1. Siirry tilaukseen, jonka haluat poistaa käytöstä

    6. Täällä on erilaisia ​​vaihtoehtoja tilausjaksosta ja Sammuta uusiminen-vaihtoehto kokonaan.

Automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä PC: llä tai Macilla

  1. Avaa iTunes tietokoneella tai Macilla

    2. Kirjaudu sisään Apple ID: lläsi

    3. Kun olet kirjautunut sisään, tuo avattava valikko napsauttamalla nimeäsi

    4. Valitse "Tilitiedot" valikosta ja sinua pyydetään antamaan salasanasi uudelleen.

Tämä avaa Tilitiedot-ikkunan.

  1. vuonna "Asetukset" -osiossa, valitse oikealta "Hallitse"

Jos sinua veloitetaan jostakin, jota ei ole lueteltu iTunesissa, varmista ensin, että käytössä oleva Apple ID on oikea. On myös mahdollista, että olet tilannut palveluntarjoajan suoraan ilman yhteyttä iTunesiin. Jos näin on, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi (kuten sovelluskehittäjä tai sisällön julkaisija jne.)

  1. Valitse tilaus, jonka automaattisen uusimisen haluat poistaa käytöstä, ja napsauta Hallitse
  2. Täällä on erilaisia ​​vaihtoehtoja tilausjaksosta ja myös kokonaan uusiminen käytöstä.

Uusimmat viestit